Executive Coaching, wat is dat?

In Blogs by info@noordsestern.nl

Wat is Executive Coaching?

Executive coaching is bij Noordse Stern één van de diensten die wij inzetten tijdens het outplacementtraject of in de fase van onboarding. Met deze vorm van coaching maken wij executives weerbaarder. Wij geven hierbij aandacht aan alle aspecten die komen kijken bij de vindtocht van een nieuwe bestemming. De inzet is niet alleen een nieuwe uitdaging (baan, of ondernemerschap), maar ook het bieden van ruimte voor zelfontplooiing.

Executive coaching tijdens outplacement

Executive coaching tijdens outplacement is het vergroten van de effectiviteit van de executive door het bieden van begeleiding en ondersteuning. De executive coach focust zich hierbij op het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid met als doel het verrijken van inzicht en gedrag.

Begeleiding aan de hand van specialisten

Noordse Stern heeft de beste executive coaches in het netwerk. Daarnaast biedt Outplacement bureau Noordse Stern vele specifieke vormen van coaching. Denk hierbij aan: paardencoaching, wandelcoaching, bokscoaching, vitaliteitscoaching, hike & survival coaching, etc. Uiteraard bieden wij onze kandidaten ook 1:1 executive coaching met Senior HR Executive Harm Topper. Onderdelen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: (rouw)verwerking, ‘search focus’, coaching omtrent het sollicitatieproces of coaching tijdens onboarding (zoals aandacht voor stakeholder management, draagvlak creëren, hiërarchische relaties en politiek).

Hoe kunnen we jou bij Noordse Stern helpen?

Alles start met een vrijblijvend gesprek. Neem daarom contact met ons op. Graag brengen we samen jouw wensen in kaart, zodat wij een outplacement traject op maat kunnen ontwikkelen.