Wanneer je op zoek bent naar een executive outplacement traject ben je bij Noordse Stern op het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte outplacement programma’s met oog en oor voor jou. De inzet is niet alleen een nieuwe uitdaging (baan, ondernemerschap), maar ook een ‘journey’ waarbij ruimte is voor zelfontplooiing.

Met behulp van een outplacement coach inventariseren we welk pad we bewandelen om jouw nieuwe uitdaging te vinden. Bij Noordse Stern garanderen wij begeleiding, job search, interactie met executive search bureaus én samenwerking met onze experts om jou tot over de drempel van jouw nieuwe uitdaging te dragen. Whatever it takes!

Onderstaand model geeft grafisch onze werkwijze weer:

Outplacement traject in beeld

1. Vrijblijvende kennismaking

Jij moet het vertrouwen in ons hebben. Daarom is het eerste contact altijd vrijblijvend. Wil je maximale invloed uitoefen op jouw transitie? Neem dan contact met ons op, nog voordat een eventuele aanzegging heeft plaatsgevonden.

2. Intake

Tijdens de intake geven we vorm aan jouw transitie. Wij maken samen een programma op maat waar ruimte is voor verwerking, ontwikkeling en bestemming. Een intake vindt bij ons nooit plaats op kantoor. Wij gaan bijvoorbeeld wandelen of uitgebreid lunchen. Zolang jij je maar op je gemak voelt, want alleen dan behalen we een maximaal resultaat.

3. Maatwerk trainingen

Vast onderdeel bij Noordse stern zijn de maatwerk trainingen. Hier leer je alles over de psychologie achter het C.V., het netwerken via LinkedIn, do’s and don’ts van het (online) sollicitatiegesprek, of de kansen en valkuilen van het ondernemerschap.

4. Experts

Afhankelijk van jouw wensen en budget schakelen we de partners in die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Zo geven we jou precies de aanvulling die jij nodig hebt. Lees meer over de experts van Noordse Stern.

5. Begeleiding

Bij Noordse Stern is alles is maatwerk, ook de begeleiding. Ontzorgen is ons doel, wij brengen jou in contact met partners, executive search bureaus en stellen ons netwerk voor je open. De job search nemen wij jou volledig uit handen. Daarnaast hebben we regelmatig contactmomenten, de frequentie hiervan bepalen we samen.

6. Job Search As A Service (JSAAS)

Wij faciliteren jou bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Wekelijks krijg je van ons een overzicht van vacatures, of opdrachten die passen bij jouw profiel.

7. Executive search bureaus

Jij krijgt toegang tot de beste executive search bureaus, recruiters en headhunters. Wij stellen jou persoonlijk voor, zodat jij ook hier het platform krijgt dat je verdient.

8. Circulair traject

Wij garanderen begeleiding tot over de drempel van jouw nieuwe uitdaging. Whatever it takes! Jij hebt altijd een sparringpartner, een steun en toeverlaat tijdens jouw reis naar een nieuwe bestemming. Of dit nu 3 maanden in beslag neemt, of 3 jaar. Bij Noordse Stern zijn wij er voor jou!