Wij maken jou sterker, scherper en alerter!

Noordse Stern werkt samen met partners, de besten binnen hun vakgebied, allen intrinsiek gedreven om jou verder te helpen.

Fotografen

Het beste wat je kunt worden is jezelf. Topfotografen begrijpen dit en weten jouw “inner sparkle” te vangen. Bij Noordse Stern werken wij samen met de beste creatieve kunstenaars. Zij geven jouw profielfoto, of website de exclusieve eigenheid die het verdient.

Coaches

Wij zoeken een coach die bij jou past, want niets is zo persoonlijk als de stijl van jouw coach. Uiteraard bieden wij 1:1 executive coaching, maar wij gaan verder dan dat. Denk eens aan: paardencoaching, wandelcoaching, bokscoaching, vitaliteitscoaching, hike & survival coaching, etc. Wij bieden maatwerk op alle fronten.

Psychologen

Niets werkt zo verfrissend als een gesprek met een psycholoog. Jouw capaciteiten, zowel intellectueel, als emotioneel laten testen in combinatie met een ontwikkeltraject maakt jou gegarandeerd een sterker mens, mentaal én fysiek. Wij werken samen met de beste psychologen van Nederland en laten jou kiezen!

Executive search consultants

Wij partneren met de top van de executive search markt. Daarnaast hebben we toegang tot alle executive search agentschappen die zich richten op een nichemarkt. Vanuit de executive search discipline bestaat er grote interesse in de kandidaten die wij bij Noordse Stern begeleiden.

Het klooster

Retraiter betekent: zich terugtrekken. In een retraite trek je je een aantal dagen terug in de stilte om het leven op een andere manier te beleven, zodat je je kunt heroriënteren, nieuwe inspiratie op kunt doen, stil kunt staan bij de rijkdom die je hebt en bij de vragen die er diep in jou leven. Een moment van bezinning die wij jou bij Noordse Stern graag aanbieden.

Deelgebieden

Ieder mens is anders, iedere wens is anders en ieder budget is anders. Noordse Stern levert daarom tevens maatwerk op diverse deelgebieden. Experts die wij voor 100% kunnen aanbevelen:
  • Professional organizers
  • Presentatietrainers
  • DISC-specialisten
  • Yogadocenten
  • Personal branding consultants
  • …wij gaan persoonlijk op zoek naar elke expert die een bijdrage levert aan jouw ontwikkeling