Executive coaching is een van de tools die wij inzetten om jou te ondersteunen bij het vinden en bereiken van jouw nieuwe doelen. Bij Outplacement bureau Noordse Stern werken we met een team van experts met een landelijke dekking, waardoor er altijd een passende coach voor jou is. En dit is van cruciaal belang, want niets is zo persoonlijk als de stijl van jouw coach. Uiteraard bieden wij 1:1 executive coaching, maar wij gaan verder dan dat. Denk eens aan: paardencoaching, wandelcoaching, bokscoaching, vitaliteitscoaching, hike & survival coaching, etc. Wij bieden maatwerk op alle fronten, volledige Executive Outplacement.

Executive coaching betekenis

Executive coaching bij Noordse Stern betekent begeleiding die erop gericht is om executives (vaak managers en directeuren) in positieve zin te veranderen. De focus hierbij ligt op het verrijken van inzicht en gedrag van de executive. Bij Noordse Stern staat deze vorm van coaching centraal tijdens het outplacement traject of in de fase van onboarding.

De voordelen van executive coaching

De voordelen van executive coaching zijn talrijk. Bij Noordse Stern maken wij executives weerbaarder door specifiek aandacht te besteden aan alle aspecten van de transitie naar een nieuwe uitdaging. De inzet is niet alleen een nieuwe uitdaging (baan, of ondernemerschap), maar ook het bieden van ruimte voor zelfontplooiing.

Executive coaching en Noordse Stern

Executive coaching bij Noordse Stern is maatwerk. Onze Senior HR Executive (Harm Topper) coached executives op meerdere fronten.

Veel kandidaten kiezen voor “search focus”: hoe breid ik handig mijn netwerk uit, tweaken van je C.V., werken met scripts, opvallen in het netwerk en/of slim zoeken naar passende vacatures.

Echter, coaching kan zich ook richten op het sollicitatieproces (brief, C.V., geprek), of onboarding. Hierbij is aandacht voor stakeholder management, creëren van draagvlak, quick wins, hiërarchische relaties (bottom u, top down), politiek en alle andere bijkomende aspecten.

Uiteraard heeft Noordse Stern uitstekende executive coaches in het netwerk voor specifieke coaching behoeftes.