Noordse Stern is een outplacement bureau voor executives. Wij begeleiden managers en directeuren van werk naar werk. Maar ons outplacement bureau doet meer dan dat, wij begeleiden namelijk ook transities van werk naar het ondernemerschap. Samen met onze kandidaten bepalen we welk pad we hiervoor moeten bewandelen. Een outplacement traject bij Noordse Stern is daarom altijd maatwerk. We begeleiden kandidaten tot over de drempel van hun nieuwe uitdaging, want wij ondersteunen tevens bij het “onboarden”. Ons doel is een transitie waarin jij jezelf opnieuw ontdekt, uitvindt waar jouw krachten liggen en jezelf inspireert met nieuwe inzichten. Door jezelf beter te leren kennen, weet je nog beter welke nieuwe uitdaging bij jou past.

Wat doet een outplacement bureau?

Een outplacement bureau begeleidt medewerkers van werk naar werk. Betrokken werkgevers schakelen vaak een outplacement bureau in wanneer een medewerker wordt “gedwongen” de organisatie te verlaten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een herstructurering of bij een verschil van inzicht over het werk. Bij Noordse Stern komen we graag vroegtijdig aan tafel. Het is namelijk in het belang van zowel medewerker als werkgever dat beide partijen ontzorgd worden als de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd. Door reeds voor de aanzegging betrokken te zijn, snijdt het mes aan twee kanten: voor de werkgever een soepele afwikkeling en voor de medewerker volledig gepersonaliseerd Executive Outplacement naar een nieuwe uitdaging.

Wanneer kan ik bij een outplacement bureau terecht?

Schakel Noordse Stern in als jouw toegewijde outplacement bureau nog voordat de aanzegging heeft plaatsgevonden. Op deze manier heb je vooraf invloed op jouw transitie naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn experts op het gebied van Human Resources en zijn ervaringsdeskundig bij aanzeggingen. Wij hebben aan beide kanten van de tafel gezeten. Zet ons daarom kosteloos in bij jouw onderhandeling, zodat wij jouw belangen kunnen behartigen.

Waarom outplacement bij outplacementbureau Noordse Stern?

Kies je voor Noordse Stern als jouw outplacement bureau, dan kies je voor een gepersonaliseerd outplacement traject met oog en oor voor jou. De focus ligt niet alleen op het vinden een nieuwe baan of het starten van een eigen onderneming. We faciliteren namelijk een op maat gemaakte ‘journey’ waarbij eveneens ruimte is voor zelfontplooiing. Met behulp van een executive coach inventariseren we welk pad we bewandelen om jouw nieuwe toekomst vorm te geven. Bij Noordse Stern bieden wij begeleiding, job search, executive coaching, interactie met executive search bureaus én samenwerking met onze experts om van jouw journey een succes te maken.