Executive-Outplacement-Sprongetje

Sprongetje

In Updates by info@noordsestern.nl

Wil jij jezelf echt goed leren kennen? Pak een stoel en een passpiegel. Trek je kleren uit en ga poedelnaakt een uur voor de spiegel zitten. Aldus mijn psycholoog…

Een enkele keer in je leven kom je ze tegen. Mensen die jou een sprongetje laten maken. In mijn geval was dat Bert Buzeman. Hij zag geen bezwaar in mijn non-profit achtergrond. Bert bood mij de kans om mijn ambities te verwezenlijken binnen een prachtige scheepvaartonderneming.

En dan was er Rebecca Feder MBA SPHR ICF. Door haar rotsvaste vertrouwen in mijn kunnen heb ik een fantastisch trackrecord bij een grote multinational mogen opbouwen. Van HR Manager bij een logistieke vestiging in Echt, tot Global Senior HRBP voor een business van een miljard dollar in Zwitserland.

Als rode draad hierdoorheen loopt Ed Rijzewijk. Een eigenzinnige psycholoog. Zijn onconventionele en confronterende stijl sprak mij direct aan. Van de vele zaadjes die hij heeft gepoot zijn er talloze “aha-erlebnissen” opgekomen. Al moet ik de spiegel nog steeds proberen…

De overeenkomstige ingrediënten van mijn leermeesters? Het geven van vertrouwen en onvoorwaardelijke steun. Dit doen we dus ook bij Noordse Stern. Want wij willen niets liever dan dat ook jij dat sprongetje maakt!

Wie heeft jou een sprongetje laten maken?