Executive-Outplacement-Nana-Noordse-Sternana

Executive Coach Nana Verveen

In Updates by info@noordsestern.nl

“Goh, jouw logo staat gespiegeld in mijn scherm, is dat bewust?” Zo opende Executive Coach Nana Verveen – Culduz haar Teams call met mij. Niet alleen het ijs was meteen gebroken. Ik werd direct geattendeerd op een onvolkomenheid in mijn presentatie. Tevens hadden we een nuttig onderwerp om op verder te borduren.

Drie keer raak dus! Hoe kon het ook anders. Het was namelijk Mark van Oosterhout van Raaak! die Nana en mij heeft gematched. Mark en ik kennen elkaar van een “onconventioneel” onderhandelingstraject. Volgens hem zou Nana goed passen bij mijn pragmatische, no nonsens en “streetwise” stijl.

Omdat Noordse Stern zocht naar een Executive Coach was een afspraak snel gemaakt. Vanaf de eerste seconde van ons gesprek voelde ik mij volledig senang bij Nana. De kracht van haar is geven. Niet een verdienmodel is leidend. Betekenis geven en betekenisvol zijn komen bij haar op de eerst plaats.

Juist hierom ben ikzelf meteen een Executive Coaching traject met Nana aangegaan. Het is een waar genoegen. De mix van analytisch vermogen, pragmatisme, levenservaring en humor maken van elke sessie een waardevolle (levens)les.

Trots ben ik op het partnership met deze dijk van een Executive Coach. Met veel plezier breng ik Nana in contact met (toekomstige) kandidaten van Noordse stern.