Executive-Outplacment-KvK

KvK

In Updates by info@noordsestern.nl

Weet je wat? Ik word weer ZZP’er! Ik ga interim klussen doen. Kop-staart projecten. Vrijheid en avontuur. En natuurlijk een goed belegde boterham verdienen!

Specialisten uit het vak gaven aan dat ik met mijn achtergrond en ervaring makkelijk € 175,00 per uur kon vragen. Dus dat vermenigvuldigen keer 8, keer 5, keer 52. Wauw!

Al snel zat ik bij de KvK. Met het uittreksel in de hand lachte ik mijn tanden bloot voor de eerst post op LinkedIn. Ook de profiel update sloeg aan. Felicitaties en reacties stroomden binnen. Nog nooit werd mijn profiel zo vaak bezocht!

Juist op het moment dat ik naast mijn schoenen wilde gaan lopen werd het stil. Doodstil… bekrachtigd door de flatliner van profielbezoekers op LinkedIn.

Dus mijn focus verlegd en op internet vond ik een passende opdracht. Een scherp tarief werd gevraagd. Ik streek nog eens met de hand over mijn hart. Nou vooruit, ik ging royaal lager zitten dan mijn zelf geschatte marktwaarde. En wat bleek? Te duur!

Vele uitglijders en wijze lessen later scoorde ik dan uiteindelijk mijn eerste klus.

Bij Noordse Stern begeleiden wij kandidaten richting het ondernemerschap. Schade en schande heeft ons verrijkt met de expertise om jou als ondernemer een vliegende start te geven!

Tips & Trucs lees je in mijn post op vrijdag.