Executive-Outplacement-Ruimte-geeft-Rust

Ruimte geeft rust

In Updates by info@noordsestern.nl

“Waar de ‘@*#!’ is mijn schroevendraaier!” Met mijn neus in de kartonnen doos toverde ik allerhande gereedschap tevoorschijn. Spijkertjes, plugjes, stoelpootviltjes, een duimstok, etc. Het leek wel de toverknapzak van Douwe Dabbert.

Steeds als ik gereedschap nodig had volgde de gang naar de kartonnen doos met hetzelfde ritueel als gevolg. En iedere keer bedacht ik me weer dat het toch echt handiger is om eens 1x te investeren in het ordenen van de chaos.

Inmiddels heb ik een grote plaat aan de muur hangen. Elk stukje gereedschap heeft nu zijn eigen plek. Op haast autistische wijze pik ik de schroevendraaier hier vanaf én hang hem weer netjes terug. Maar wat scheelt het veel tijd én stress om zaken geordend te hebben.

Waar mijn gereedschapsbord de kartonnen doos heeft vervangen, ben ik werk-gerelateerd nog een echte “bureaublad terrorist” (soortgenoten weten wat ik bedoel). Tijd om Janneke te bellen!

Ruimte geeft Rust is het credo van Janneke Huijben. Een gat in de markt!

Janneke is partner van Noordse Stern en weet als geen ander dat elke houthakker soms de tijd moet nemen om de bijl te slijpen. Zij weet hoe en wanneer en laat daarmee mensen slimmer werken, in plaats van harder.

Het is een eer om met Janneke te partneren en ik kan haar van harte aanbevelen!