Executive-Outplacement-15-Minutes-Catch-up-Call

15 minutes catch up call

In Updates by info@noordsestern.nl

15 minutes catch up call – afzender: mijn manager.

Toen deze invite tijdens het ontbijt op mijn telefoon verscheen bekroop mij een onbehagelijk gevoel. Mijn vrouw (nuchter als ze is) zei het gelijk: “jij kunt je spullen pakken!”

Hoewel het in de lucht hing, kwam het toch onverwacht. De klik met mijn manager was er niet. Reorganisatie volgende op reorganisatie. Ook ik was al een tijdje aan het rondkijken.

’s Middags werd inderdaad het oordeel geveld. Een zeer gespannen man met trillende stem aan de andere kant van de lijn. Het gesprek duurde 2 minuten. Hij raffelde het af, waarschijnlijk vanwege de spanning. Of omdat het hem eigenlijk geen reet kon schelen.

Op het gesprek was ik voorbereid, maar nadien voelde ik me als de verpakking van een Happy Meal, die na consumptie achteloos uit de auto was geknikkerd. Een jarenlang dienstverband met excellente beoordelingen en een imposant track record beëindigen met een vluchtig telefoongesprekje voelt toch enigszins “ondergewaardeerd”.

Het was een goede basis voor een pittige onderhandeling. Het bracht mij een nieuwe kans om het geheel anders te doen, om te ontsnappen uit “de gouden kooi”.

Deze kans gun ik jou ook en daarom ben ik per 1 januari gestart met Noordse Stern. Want elk einde is de start van een nieuw begin!

Neem hier contact met ons op voor meer informatie.