Werk jij als Executive in Rotterdam en ben je aangezegd? Is er een reorganisatie op komst of zit je niet lekker op je plek? Neem dan contact op met Noordse Stern. Noordse Stern is een Executive Outplacement bureau waar jij centraal staat. Wij zijn specialist op het gebied van transities op management- en directieniveau. Wij dragen jou tot over de drempel van je nieuwe uitdaging. Whatever it takes!

Wat is Executive Outplacement?

Executive Outplacement van Noordse Stern is een exclusieve maatwerk dienst gericht op transities op management- en directieniveau in Rotterdam. De begeleiding is individueel en wordt verzorgd door een Senior HR Executive. Zo kun je sparren op niveau en is er direct toegang tot een zeer groot netwerk binnen de human resources en executive search community.

Waarom Executive Outplacement in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over Executive Outplacement in Rotterdam. Noordse Stern is gespecialiseerd in outplacement trajecten voor executives en beschikt over een groot netwerk van experts, waaronder in Rotterdam. De doelgroep voor onze outplacement trajecten is toegespitst op managers en directeuren. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van op maat gemaakte outplacement trajecten, onder andere door middel van Executive Coaching. Ons doel is een transitie waarin jij jezelf opnieuw ontdekt, uitvindt waar jouw krachten liggen en jezelf inspireert met nieuwe inzichten. Door jezelf beter te leren kennen, weet je nog beter welke nieuwe uitdaging bij jou past.

Wat is een outplacement traject in Rotterdam?

Noordse Stern biedt op maat gemaakte outplacement trajecten in Rotterdam. Iedere kandidaat wordt persoonlijk begeleid door een Senior HR Executive. Wij garanderen een nieuwe uitdaging, in de vorm van een nieuwe baan of wellicht de stap naar het ondernemerschap. Noordse Stern beschikt over een uniek netwerk van experts, zodat jij de juiste begeleiding ontvangt aan de hand van jouw wensen en doelen. Tot slot word jij volledig ontzorgd bij jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Periodiek ontvang jij van ons een overzicht met nieuwe uitdagingen, naadloos op jou afgestemd.

Is outplacement in Rotterdam verplicht in Rotterdam?

Outplacement in Rotterdam is een kans. Bij Noordse Stern sta jij hierbij centraal. Wij vinden daarom dat outplacement nooit een verplichtend karakter mag hebben. Integendeel, het is een waardevolle investering in de toekomst.