Ben jij werkzaam als Executive in Nijmegen en is er een reorganisatie op komst? Bevalt je job niet meer of ben je aangezegd? Neem dan contact op met Noordse Stern. Noordse Stern is een Executive Outplacement bureau waar jij centraal staat. Wij zijn specialist op het gebied van transities op management- en directieniveau. Wij dragen jou tot over de drempel van je nieuwe uitdaging.

Wat is Executive Outplacement?

De Executive Outplacement trajecten van Noordse Stern zijn exclusieve maatwerkprogramma’s, gericht op transities op management- en directieniveau. Kandidaten worden individueel begeleid door een Senior HR Executive. Op deze manier kun je sparren op niveau en is er direct toegang tot een zeer groot netwerk binnen de human resources en executive search community.

Waarom Executive Outplacement in Nijmegen?

Noordse Stern is gespecialiseerd in Executive Outplacement in Nijmegen. Wij hebben ons toegespitst op het werken met executives tijdens outplacement trajecten. Onze transities zijn gericht op een nieuwe baan of het ondernemerschap en wij onderscheiden ons door het aanbieden van op maat gemaakte transitieprogramma’s onder andere door middel van Executive Coaching. Door jezelf beter te leren kennen, weet je nog beter welke nieuwe uitdaging bij jou past. Ons doel is een transitie waarin jij jezelf opnieuw ontdekt, uitvindt waar jouw krachten liggen en jezelf inspireert met nieuwe inzichten.

Wat is een outplacement traject in Nijmegen?

Het outplacement traject van Noordse Stern is in heel Nederland beschikbaar, waaronder in Nijmegen. Het traject is individueel gericht en volledig op maat gemaakt. Wij garanderen een nieuwe uitdaging in de vorm van een nieuwe job of de stap naar het ondernemerschap. We hebben een uniek netwerk van experts en iedere kandidaat beschikt over een persoonlijke mentor (Senior HR Executive). Tot slot word jij volledig ontzorgd bij jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Periodiek ontvang jij van ons een overzicht met nieuwe uitdagingen, naadloos afgestemd op jouw wensen!

Is outplacement in Nijmegen verplicht?

Outplacement in Nijmegen is een kans. Bij Noordse Stern sta jij hierbij centraal. Wij vinden daarom dat outplacement nooit een verplichtend karakter mag hebben. Integendeel, het is een waardevolle investering in de toekomst.