Werk jij als manager of directeur in Enschede en ben je aangezegd? Is er een reorganisatie op komst of bevalt je baan niet meer? Neem dan contact op met Noordse Stern. Noordse Stern is een Executive Outplacement bureau waar jij centraal staat. Wij zijn specialist op het gebied van transities voor executives. Wij dragen jou tot over de drempel van je nieuwe uitdaging. Whatever it takes!

Wat is Executive Outplacement?

Executive Outplacement van Noordse Stern is een exclusieve maatwerk dienst gericht op transities voor managers en directeuren. Noordse Stern biedt deze unieke outplacement trajecten in Enschede. Al onze kandidaten worden individueel begeleid door een Senior HR Executive zodat je kunt sparren op niveau. Ook heb je hierdoor direct toegang tot een zeer groot netwerk binnen de human resources en executive search community.

Waarom Executive Outplacement in Enschede?

Noordse Stern is specialist in Executive Outplacement en beschikt over een landelijk netwerk van experts, waaronder in Enschede. Wil je meer weten over Executive Outplacement in Enschede? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Noordse Stern. Wij verzorgen outplacement trajecten voor executives. Ons doel is het realiseren van transities naar een nieuwe baan of het ondernemerschap. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van op maat gemaakte transitieprogramma’s. Wij hechten veel waarde aan zelfontplooiing. Als jij jezelf opnieuw ontdekt en uitvindt waar jouw krachten liggen, dan weet je beter welke nieuwe uitdaging bij jou past.

Wat is een outplacement traject in Enschede?

Het outplacement traject bij Noordse Stern in Enschede betekent individuele begeleiding naar jouw nieuwe uitdaging in de vorm van een nieuwe baan of de stap naar het ondernemerschap. Wij beschikken over een uniek netwerk van experts en daarbij zijn alle trajecten 100% maatwerk. Jouw persoonlijke mentor is een Senior HR Executive, die jou onder andere gaat helpen met Executive Coaching. Tot slot word jij volledig ontzorgd bij jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Periodiek ontvang jij van ons een overzicht met nieuwe uitdagingen, naadloos afgestemd op jouw wensen!

Is outplacement in Enschede verplicht?

Outplacement in Enschede is een kans. Bij Noordse Stern sta jij hierbij centraal. Wij vinden daarom dat outplacement nooit een verplichtend karakter mag hebben. Integendeel, het is een waardevolle investering in de toekomst.