Ben jij werkzaam als Executive in Amsterdam en zit je niet lekker op je plek? Is er een reorganisatie op komst? Of ben je aangezegd? Neem dan contact op met Noordse Stern. Noordse Stern is een Executive Outplacement bureau waar jij centraal staat. Wij zijn specialist op het gebied van transities op management- en directieniveau. Wij dragen jou tot over de drempel van je nieuwe uitdaging. Whatever it takes!

Wat is Executive Outplacement Amsterdam?

Noordse Stern biedt Executive Outplacement in Amsterdam. Executive Outplacement is een exclusieve maatwerkdienst gericht op transities op management- en directieniveau. De begeleiding is individueel en wordt verzorgd door een Senior HR Executive. Zo kun je sparren op niveau en is er direct toegang tot een zeer groot netwerk binnen de human resources en executive search community.

Wat is een outplacement traject?

Wil je meer weten over Executive Outplacement in Amsterdam? Dan ben je bij Noordse Stern op het juiste adres. Wij zijn specialist in Executive Outplacement en beschikken over landelijke dekking, waaronder in Amsterdam. Wij hebben ons toegespitst op het werken met Executives tijdens Outplacement trajecten. Onze doelgroep zijn managers en directeuren. Onze transities zijn gericht op een nieuwe baan, of het ondernemerschap. Wij onderscheiden ons door het aanbieden van op maat gemaakte transitieprogramma’s. Ons doel is een transitie waarin jij jezelf opnieuw ontdekt, uitvindt waar jouw krachten liggen en jezelf inspireert met nieuwe inzichten. Onder andere Executive Coaching helpt je jezelf beter te leren kennen, waardoor je nog beter weet welke nieuwe uitdaging bij jou past.

Waarom Executive Outplacement in Amsterdam?

Het Outplacement traject bij Noordse Stern is in heel Nederland beschikbaar, waaronder in Amsterdam. Het unieke Executive Outplacement traject van Noordse Stern is individueel gericht. Wij garanderen een nieuwe uitdaging. Daarnaast hebben we een uniek netwerk van experts en zijn alle trajecten 100% maatwerk. Jouw mentor is een Senior HR Executive. Tot slot word jij volledig ontzorgd bij jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Periodiek ontvang jij van ons een overzicht met nieuwe uitdagingen, naadloos afgestemd op jouw wensen!