Neem contact op met Noordse Stern als er een reorganisatie op komst is bij jouw werkgever in Zwolle. Ben je al aangezegd of voelt jouw baan niet meer passend? Bel Noordse Stern vrijblijvend voor informatie. Wij zijn een Executive Outplacement bureau waar jij centraal staat. Daarbij zijn wij specialist op het gebied van transities op management- en directieniveau. Wij dragen jou tot over de drempel van je nieuwe uitdaging. Whatever it takes!

Wat is Executive Outplacement?

Executive Outplacement in Zwolle wordt verzorgd door Noordse Stern. Executive Outplacement is een exclusieve maatwerkdienst gericht op transities op management- en directieniveau. Iedere kandidaat wordt begeleid door een Senior HR Executive. Zo kun je sparren op niveau en is er direct toegang tot een zeer groot netwerk binnen de human resources en executive search community.

Waarom Executive Outplacement in Zwolle?

Bij Noordse Stern vind je alle informatie over Executive Outplacement in Zwolle. Wij zijn specialist in Executive Outplacement en beschikken over landelijke dekking, waaronder in Zwolle. Onze outplacement trajecten zijn toegespitst op functies op management- en directieniveau. Wij verzorgen transities van werk naar werk of het ondernemerschap. Het unieke aan Noordse Stern is dat al onze transitieprogramma’s maatwerk zijn. Ons doel is een transitie waarin jij jezelf opnieuw ontdekt, uitvindt waar jouw krachten liggen en jezelf inspireert met nieuwe inzichten. Door jezelf beter te leren kennen, weet je nog beter welke nieuwe uitdaging bij jou past.

Wat is een outplacement traject in Zwolle?

Een outplacement traject bij Noordse Stern is een transitie van werk naar werk. Wij verzorgen outplacement trajecten in heel Nederland, waaronder in Zwolle. Het unieke Executive Outplacement traject van Noordse Stern is individueel gericht en op maat gemaakt. Wij garanderen een nieuwe uitdaging. Wij beschikken over een groot netwerk van experts en jouw persoonlijke mentor is een Senior HR Executive. Wij ontzorgen jou tijdens jouw vindtocht van een nieuwe uitdaging. Periodiek ontvang je een overzicht met nieuwe vacatures, naadloos afgestemd op jouw wensen!

Is outplacement in Zwolle verplicht?

Outplacement in Zwolle is een kans. Bij Noordse Stern sta jij hierbij centraal. Wij vinden daarom dat outplacement nooit een verplichtend karakter mag hebben. Integendeel, het is een waardevolle investering in de toekomst.